Instagram Feed
  • We're here to thank you, #momican ❤️Karena Mommy sudah memilih .candybutton. menjadi bagian dari setiap momen si kecil, Mommy and family. It means a lot for us.Gak cuma itu, Mommy juga udah jadi bagian dari parent yang mendukung produk lokal. Yang secara gak langsung ini juga sangat berarti buat bangsa kita.Thank you so much Moms for always support us doing our best, for you and your family and also for our nation. 🥰#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #kidsgift #infoCB
  • Boleh gak sih pakai kamper di lemari baju? Kira-kira aman gak ya? Apa akibatnya kalau kita pakai ini di lemari pakaian anak-anak kita?Untuk Mommy yang pernah bertanya hal di atas, #mamacandy bantu dengan beberapa penjelasan singkat berikut ini ya Moms. 🤗Semoga terjawab #momican ❣️#candybuttonshop #kidfashion #tips #tipsforkids #cbfuntimes
  • Annie Set 🍎🍎🍎 available from 6month baby size to 10 years old. Good news it also available in Mom’s size 😍😍😍 So let’s wear it together with the kids ☺️☺️☺️ . Made from high quality cotton , made Annie Set is so comfortable , sweet & cute ! Grab them fast now! 🍎😘 . #candybutton #candybuttonshop #kidsfashion #jualbajuanak #kidsboutique
  • Happiness is having an older brothers who takes care of you.Of course! Who's agree with our quotes tonight? 🤗If you agree, go call or text your brother and send him some beautiful sentences that show how thankful you are, have a brother like him. ❤️#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #kidsgift #happythoughts
  • Good Morning #momican ❣️Don't forget to shine your day, because it will shine others too. ✨You can start with your comfy outfit, healthy breakfast then don't forget to choose kids best outfit for today. If you confused, just click link on our bio. Let us help you. ☺️Have a great Wednesday!#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #kidsgift #quotes #happythoughts
  • Never afraid to do something new 😉😉😉 . #momican tau kan kalau awal nya .candybutton. bermula dari keisengan kita buat accessories . Dan sampai sekarang udah 11 tahun nih kita bergelut di bidang ini . Kebayang kan gimana ini udah jadi “comfort zone” nya kita . Tapi di koleksi Annie Apple 🍎 ini , kita main-main dengan sesuatu yang baru. Kita bikin detail accessories dengan bahan acrylic yang baru aja kita coba setelah 11 taon 😆 . Jujur kita sih suka banget lho sama hasil nya , what do you think? Let #mamacandy know your thought yaaa ☺️☺️☺️☺️☺️
  • Salah satu cara untuk selalu bahagia adalah punya mindset yang positif dan mendorong diri untuk selalu bahagia. Misalnya dengan bikin suasana di rumah lebih ceria, bangun kebiasaan yang baik dan benar di dalam keluarga dan lingkungan yang juga support untuk hal ini. Iya kan Moms? 🤗But, before others support you; you have to support yourself first. With #happythoughts in your mind. Think about it every day, then it will shine you. ✨#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #kidsgift #quotes
  • Tenang Moms, main game ini gak akan kena dor kaya di serial movienya kok. 😂Di game kali ini, Mommy cukup gunakan insting Mommy aja. Menurut Mommy, manakah bentuk yang benar? Lalu ketik jawabannya di bawah ya Moms! 👇🏻🤗 Good luck #momican#candybuttonshop #game #games #CBfuntimes #squidgame
  • There are no perfect parents and there are no perfect children, but there are plenty of perfect moments along the way. - Dave Willis -Who's agree with our quotes today?Say agree below. 🤗#candybutton #candybuttonshop #kidfashion #kidsboutique #accessories #kidsaccessories #appreciatetoday
  • #mamakgarugi : Get our special Annie Apple Phone Grip every purchase of IDR 150,000 of Annie Apple Collection 🍎🍎🍎🍎Get it now while stock last 🥰😘🌈 . #candybutton #phonegrip #kidsfashion #kidsclothing
  • Weekend is coming! 🌈 What are you planning ? Going outside or stay at home? 🏡 . #candybutton #candybuttonshop #kidsfashion #momandkids
  • Here what they said :"Nyaman banget dipakainya""Model dan desainnya super lucu""Anak-anak jadi betah pakai aksesoris seharian"Yes, as always our collection is inspired by the kids’ comfort ☺️#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #kidsgift #infoCB
  • Good shoes take you to good places 🌈🌈🌈 . Our Pippin Jelly Shoes are easy to cleaned , comfortable and yet so cute 😍😍😍 . Go get them as soon as possible while stock last 😘😘😘 . #candybutton #candybuttonshop #kidshoes #kidsfashion #jualsepatuanak
  • Setiap lihat si kecil kaya gini, biasanya seorang ibu langsung sadar sesuatu. 🥺"Aduh nak, cepet banget gedenya.""Mommy pasti akan selalu berjuang untuk kamu.""Kebahagiaan Mommy yang sesungguhnya adalah melihat kamu bahagia hingga kamu tumbuh dewasa."Ada yang gini juga Moms? 🥺❤️Sure, because we all realized. Kids, are the apple of our eyes. ❣️#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #newcollection #happythougts
  • Cannot resist this sweetness 😍😍 . Ruffles ruffles ruffles , every girl needs comfy ruffle dress like our Ceylon Dress 😍🥰 . Go get it now Moms 😘 . #candybutton #candybuttonshop #flatlay #girldress #girlfashion #babygirl #cutegirl
  • You can come & visit our HQ-Store at Jl. Kebon Jukut no.3a, Bandung ☺️ We are extended our opening hour from 09.00-18.00 daily! See you 🥰😘😍 . #candybutton #candybuttonshop #babyshop #babyshopbandung #explorebandung #bandungjuara #tokobajuanak #jualbajuanak #kidsboutique #kidsclothing
  • I'm So Happy If I ... (?)Kalau pilihannya cuma 2 antara ‘shopping’ dan ‘watching’ , mana nih yang #momican pilih? 😋Drop your comment below ya Moms! 👇🏻#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #happythougts #thisorthat #games #CBfuntimes
  • World latest favorite color : purple ! 💜💜 Do you love purple? Don’t forget to shop our ‘taro’ color from Tealatte Collection 💜 . Steal Mommy @silviayangdinata & the girls look 😘 . #candybuttonbaby #momandkids #momanddaughter #kidsfashion #kidsclothing
  • Cari tahu seberapa multitasking #momican dengan join multitasking test berikut ini yuk Moms! 🤩Cara mainnya gampang banget, close your eyes and type CANDYBUTTON at comment section!Jika Mommy rasa sudah tepat jangan lupa dicek ya! Kalau benar semua selamat Moms, Mommy termasuk seseorang yang multitasking nih. 😍#candybuttonshop #kidfashion #kidsaccessories #happythoughts #games
  • “But the love of sisters needs no words. It does not depend on memories, or mementos, or proof. It runs as deep as a heartbeat. It is as ever-present as a pulse.” —Lisa Wingate . Thank you Harumi & Eri for sharing the moment 🥰 @ericlaire.fujie .#candybuttonbaby #sister #family #kidsfashion #candybutton

No product

To be determined Shipping
IDR 0 Total

Checkout